sunnuntai 8. kesäkuuta 2014

92 päivää jäljellä

Niin väittää raskauskalenteri. Aika juoksee. Maha pomppii ja paikat kipeytyy ihan erilailla tässä toisessa raskaudessa. Mun vauvasta on kovaa vauhtia tulossa isoveli, voi että. Henkisesti olen koittanut nyt varautua, että ehkä tää uusi tyyppikin päättää syntyä kuukauden etuajassa ja nyt jo tavallaan toivon, että tuliskin vähän aikasemmin vaikkei nyt ehkä kuukautta ennen sitten kuitenkaan.

Kesä on parhautta. Meillä on ton tulevan isoveljen kanssa kunnon kukkaprojektit parvekkeella ja eilen löydettiin ihan oikea krassin alku meidän laatikosta, vau. Laps on kova poika kasteleen kukkia ja ihan senkin puolesta hyvä, että istutettiin krasseja - ne kun saa ihan lillua vedessä eikä tykkää siitä mykkyrää.

Käytiin tilaamassa lapselle oma ison pojan sänkykin Stockalta. Saa nähdä malttaisko eräs siirtyä siihen nukkumaan apunsa (lue pupunsa) kanssa. Toivotaan niin. Pinnis kun ei ole oikein ollut pojan mieleen niin erään pellavapään löytää nukkumasta äidin ja isin välistä joka yö...

Muuten täytyypä kirjata tännekin ylös, että meidän perheessä ei olekkaan enää kahta äitiä vaan nykyään täältä löytyy äiti ja issssssshi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun, jos jätät kommentin vierailustasi!