torstai 17. heinäkuuta 2014

32+3

Täällä ollaan. Kesälomalla koko perhe. Ai, että tätä onkin kaivannut, päiviä jolloin voidaan tehdä perheenä mitä vaan huvittaa. Uhmattiin mm. säätä tiistaina ja lähdettiin ajelemaan Naantaliin Muumimaailmaan ja voin sanoa, että oli ihan huippu reissu. Vietettiin Muumimaailmassa kolmisen tuntia aurinkoisessa säässä muumeja halaillen ja paikkoja kierrellen. Laps oli ihan myyty.

Lauantaina meillä juhlitaan isosti, kun meidän vauva täyttää 2-vuotta. Vieraita tulee ainakin 35 kappaletta (en todellakaan tiedä miten mahdutaan kaikki tänne meidän asuntoon) ja leipomisurakka vähän huolettaa. Äiti hommasi lahjaksi ison pojan sängyn ja isi osti sähköllä toimivan crossipyörän. Naureskeltiin tänään sitä, kuinka taisi vähän lähteä mopo käsistä näiden synttäreiden osalta...

Masussa möyrytään tasaiseen tahtiin ja eilen poikkesin ensimmäisessä ja viimeisessä neuvolalääkärissä. Omasta toivomuksestani sen ajankohtaa aikaistettiin, sillä jos oltaisiin menty "virallisen" aikataulun mukaan
olisi tuo lääkärikäynti ollut vasta raskausviikon 36 kieppeillä. Masuvauva oli raivotarjonnassa, ei vielä kuitenkaan laskeutunut/kiinnittynyt. Kohdunkaulaa oli jäljellä, mutta kohdunsuu oli pehmentynyt. Lääkäri ei uskaltanut veikata mitään synnystysajankohdasta, mutta eipä kai sitä oikein kukaan voi veikatakaan. Toivon kuitenkin, että päästäisiin tosi toimiin ensi kuussa.

Pitäisi vissiin se sairaalakassikin jo pakkailla ja aloittaa noiden minivaatteiden peseminen. Sitä vaan kummasti keksii kaikkea muutakin aktiviteettia näille kesäpäiville.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun, jos jätät kommentin vierailustasi!