maanantai 22. syyskuuta 2014

Doublemami

Täällä ollaan, on vaan astetta haastavampaa päästä päivittelemään blogiin yhtään mitään. Toisaalta myös aivot lyö suurimmaksi osaksi tyhjää eikä mitään järkevää sanottavaa tule ulos. Joten enpä nyt tiedä onko tässäkään postauksessa mitään järkeä.

Mutta siis, arki on lähtenyt rullaamaan. Isi oli kolme viikkoa meidän kanssa kotona ja viime viikko oli ensimmäinen viikko, kun pääsin testailemaan kärsivällisyyttäni yksin kahden lapsen kanssa. No hengissä ollaan kaikki edelleen eli eiköhän tästä selvitä jatkossakin ja onneksi on kaksi mummia ihan kiven heiton päässä, apu on siis lähellä.

Isoveikka on sisäistänyt roolinsa varsin mainiosti ja vauvalla onkin pää vähän väliä kuolassa, kun muiskuja satelee. Ihana tuo esikoinen. Myös puhe otti aimoharppauksen heti vauvan syntymän myötä ja nyt tulee jo lauseitakin ja uusia sanoja tarttuu matkaan joka päivä. Muumit on tällä hetkellä iso juttu ja kirjojen lukeminen itsekseen ja äidin ja isän kanssa. Tietty myös sitä pientä 2 vuotiaan uhmaa on ilmassa, mutta onneksi sen kanssa selvitään.

Mun ajatukset on niin hajallaan, että blaaaaah. Yöunia on vähän ikävä, mutta tämähän nyt olikin tiedossa ettei niitä ihan heti ole luvassa. Vauva on ihana ja se tuoksu. <3 Vähän on masuvaivoja ollut, mutta ei kuitenkaan sellaisia kun isoveljellä oli. *koputtaa puuta* Synnytyskin oli ihan täyden kympin kokemus tällä kertaa, mutta siitä enemmän myöhemmin.

Ja taas blaah, en tiedä mitä kirjottaisin tai miten saisin kerrottua edes jotain. Luulen, että yritän tehdä paluun lähiaikoina kera kirkkaampien ajatuksien.

2 kommenttia:

  1. :)

    (Piti nyt joku merkki jättää lukemisesta, vaikka kiire onkin nukkumaan tässä. :D)

    VastaaPoista

Ilahdun, jos jätät kommentin vierailustasi!