sunnuntai 22. tammikuuta 2012

Masuton

Miten oudolta tuntuukaan olla raskaana ilman mitään ulkoisia merkkejä. Kävimme perjantaina ulkona syömässä ja tilasimme kokikset ruokajuomiksi ja tuntui, että tarjoilijan ilme oli vähän epäuskoinen. Entäs sitten kun töissä on koko ajan nälkä, eikö työkaverit ihmettele kun valittelen nälkää jo tunnin päästä töihin tulosta. Tai mitenpä sitten tiettyjen ruoka-aineiden varominen, sinäänsä hauskaa etten muista juurikaan mitään niistä ruoista mitä piti varoa. Välillä havahdun siihen, että muistankin yht'äkkiä olevani raskaana.

Jotenkin tuntuu ihan sekopäiseltä. Toisaalta saa pelätä ettei kaikki menekään hyvin ja sitten kuitenkin välillä unohdan kokonaan olevani raskaana. Iltaisin masu tosin alkaa olla melkoisen turvonnut ja voin jo melkein kuvitella miltä tuntuu sitten kun masu oikeasti alkaa kasvamaan. Oi, tulisipa jo se aika kun masua ei voi enää peittää.

Masuton rv9+4

5 kommenttia:

  1. Täälläkin ollaan vielä masuttomia. Illalla saa kyllä turvotus ihmeitä aikaan, mutta aamuisin masu on poissa. Mulla on itellä pitkähkö selkä, enkä mikään lyhyt ole muutenkaan, joten veikaan, että saan odotella masua rv 20 asti ainakin :) Mäkään en muista yhtään mitä saa syödä ja mitä ei. Tajuan vasta syömisen jälkeen, että ai niin.. Nimim. Graavilohta vanhingossa popsiskellut.

    VastaaPoista
  2. Täällä kanssa samanlaista meininkiä, vuoroin pelkään kuollakseni, että kaikki menee vikaa ja sitten taas huomaan havahtuvani, että ai niin, olen raskaana! Itsellä vielä niin alussa (rv 5), ettei mitään oireita vielä ole ilmestynyt vaan lähinnä yritän edelleen sisäistää, että raskaana ollaan!

    Tsemppiä odotukseen, itse en ainakaan millään malttaisi odottaa kokonaista 8 kuukautta...:)

    VastaaPoista
  3. Täällä jo hieman masu näkyy, mutta liikkeitä odottelen kovasti!! Blogissani olisi haaste sinulle! :)

    VastaaPoista
  4. Missä ihme paikassa te käytte syömässä, jos tarjoilija ei ole tottunut siihen että ruokailija ei juo alkoholipitoista juomaa ruuan kanssa? Mä en juo IKINÄ ravintolassa ruuan kanssa alkoholia enkä ole kertaakaan huomannut tarjoilijan ihmettelevän sitä yhtään sen enempää.

    VastaaPoista
  5. Kuten sanoinkin, että se itsestäni tuntui siltä. Olen myöskin itse tottunut siihen, että jos mennään ulos syömään saatan ottaa lasillisen viiniä tai ehkä siiderin ruoan kanssa. Itselleni tämä on siis täysin normaalia ollut ennen raskautta ja kyseinen ravintolareissu sattui vielä olemaan perjantai-iltana.

    VastaaPoista

Ilahdun, jos jätät kommentin vierailustasi!