torstai 19. tammikuuta 2012

Rv9+1

Migreeni on taas ollut ilonani. Tänäänkin heräsin kuuden aikaan aamulla siihen, että oikealle puolelle päätä sattuu niin paljon ettei pysty olemaan. Sinne meni hammaslääkäriaika ja työpäivä. Tämä on niin turhauttavaa, kun vaikuttaa niin voimakkaasti sitten kaikkeen enkä voi oikein asialle mitään tehdä.

Kävin tiistaina hierojalla, joka oli ihan mahtava. Toivon, että saisin siitä apua tähän vaivaan, se apu vaan ei valitettavasti tule välittömästi ja todennäköisesti joudun kärsimään vielä jatkossakin.

Enää pari viikkoa np-ultraan, kun nyt aika vaan menisi nopeasti ja olo pysyisi hyvänä. Hampaiden pesusta on tullut varsinkin aamuisin melkoista kikkailua sillä oksennus on nyt ollut pariin otteeseen todella lähellä. Muutoin kaikki on kyllä mennyt hyvin ja toivon, että möykyllä on kaikki kunnossa ja, että hän pysyisi tiukasti matkassa elokuuhun saakka. <3

3 kommenttia:

  1. Tervehdys! Me mennään melkein samoissa päivissä, kiva lukea kuulumisia.

    VastaaPoista
  2. Heippis ja mukava että käyt lueskelemassa! Täytyypäs käydä tutustumassa myös blogiisi. :)

    VastaaPoista
  3. Minua neuvottiin, että kannattaa juoda paljon vettä. Se saattaa auttaa. Liekö sattumaa vai ei, mutta sen jälkeen kun lisäsin vedenjuontia niin päänsäryt ovat aivan selvästi vähentyneet. Sitä ennen niitä oli vähintään kerran viikossa, usein jopa useamman kerran viikossa ja saattoivat kestää pari päivää putkeen. Panadolista ei ollut mitään iloa. Tai sattumalta saattoi auttaa.

    VastaaPoista

Ilahdun, jos jätät kommentin vierailustasi!