keskiviikko 18. huhtikuuta 2012

Ihana Hippuli

On ollut omituisen euforinen olo. Jotenkin tuntuu, että rakastan jo nyt hippulia hirmuisesti. Ihana pieni mies masussani. <3

Neuvolassa käytiin viime viikolla ja kaikki oli siellä hyvin. Sain raskaustodistuksen ja kelaan toimitettavat paperit. Painoa oli kauhukseni tullut 620g per viikko aiemman 180g sijaan, kääk! Sf-mitta oli 21cm ja kun sitä itse tuossa äitiyskortin taulukosta pongailin niin aika ylärajoilla mennään. Syke oli 144 ja kohtu on jo tullut navan yli. Seuraavaksi onkin edessä ensimmäinen neuvolalääkäri ja samalla tarkistellaan vielä verikokeita, kun minulla kerta on reesustekijä veressä tarkkaillaan tuota verta pari ekstra kertaa.

Mielitekoja on myöskin tullut ja niihin kuuluvat seuraavat: vesimeloni, ruisleipä, kaakao(en ole juonut kaakaota yli kymmeneen vuoteen), keittokinkku ja tomaatti. Noita popsinkin sitten melkeinpä joka päivä, joten saas nähdä koska kyllästyn.

Tässä nyt sitten sitä masukuvaa josta jo viimeksi puhuinkin. Omasta mielestäni olen super iso, mutta ei tuo vatsa niin valtavalta näytä tuossa kuvassa. Tänään siis rv22+1.

2 kommenttia:

  1. Samoissa mennään, mulla oli tullut painoa 700g per viikko ja 19 oli tuo mittalukema :) massutkin on samaa luokkaa - mitä painat? Mulla lähtöpaino oli 64,5 ja nyt 70! Uudet luvut siis sielläkin :) Hoikkalta näytät minusta :)

    VastaaPoista
  2. Lähtöpaino oli varmaankin noin 64kg ja tällä hetkellä painan 69,3kg eli tosissaan aika samoissa mennään. :)Toivon kyllä, että 80 kiloa en saavuttaisi, mutta saas nähdä kuinka käy!

    VastaaPoista

Ilahdun, jos jätät kommentin vierailustasi!