keskiviikko 4. huhtikuuta 2012

Pikku herra

Ultrassa löytyi siis poikaosat ja niistä on pari kuvaakin todistusaineistona. <3 Siellä hän kölli pää alaspäin, peppu pystyssä ja kuten viime kerrallakin ei halunnut lainkaan tehdä ultraajan kanssa yhteistyötä. Laskettuaika säilyi samana, mutta äitiyskorttiin oli kirjattu, että hippuli vastaisi viikkoja 20+6.

Istukka on takaseinämässä, joten ei ihmekään, että potkut on tuntunut niin hyvin. Löytyi myös syy siihen miksen oikein voi enää kävellä pitkiä matkoja ilman säännöllisiä vessataukoja. Pikkuisen pää on niin alhaalla ettei siitä saatu edes mittoja vatsan päältä ultraamalla vaan piti taas tehdä ultraus osittain alakautta. Noin alhaalla oleminen voi kuulemma aiheuttaa ennen aikaisia supistuksia, jos ei nyt tajua päätään tuolta alhaalta nostaa.

Mikä tärkeintä kuitenkin niin kaikki oli kunnossa ja kohdillaan. Nyt uskallammekin mennä huomenissa vaunu- ja turvakaukalo-ostoksille. Lisäksi voi pikku hiljaa alkaa ostamaan muita tarpeellisia juttuja joita en ole vielä uskaltanut miettiäkään. Nimikirja on kyllä ostoslistalla ykkösenä, meillä kun ei oikein ole mitään käsitystä tulevan poikamme nimestä - onneksi tässä on nyt runsaasti aikaa makustella sitä.

Herra hippu rv20+1

3 kommenttia:

  1. Kaikissa blogeissa tunnutaan nyt poikaa odottavan! :D

    VastaaPoista
  2. Joo just itekin mietin, että kukas niitä tyttöjä oikein saa. :D Mutta ehkä teille tuleekin sit tyttö. :)

    VastaaPoista
  3. Ultra 11.4. = tyttö vai poika? Pian selviää :)

    VastaaPoista

Ilahdun, jos jätät kommentin vierailustasi!