lauantai 28. huhtikuuta 2012

Kuulumisia ja kuvia


Melko nopeasti aika kuluu vaikkei tässä ole oikein tapahtunut mitään ihmeitä. Kelan hakemukset on jätetty ja nyt voikin jäädä odottelemaan, että koska posti tuo äitiyspakkauksen. Olisin niin kovin toivonut, että olisimme saaneet tämän vuoden pakkauksen, mutta ilmeisesti vieläkin on jaossa tuo vuoden 2011 pakkaus. Ei sillä ettäkö siinä jotain vikaa olisi, tämän vuoden setissä on vaan se uusi laatikkokkin minkä olisin tahtonut.

Ulkona on ollut tänään niin ihana keväinen sää ja meidän koirakin päätti kastaa jo talviturkkinsa meressä. En usko, että vesi oli kauhean lämmintä, mutta näytti tuo karvainen ukko siitä silti nauttivan. Tekisi mieli vain kävellä pitkiä lenkkejä tuon koiran kanssa ja nautiskella keväästä, mutta kun maha tulee heti kipeäksi jos pitempään kävelee ja vauhtikin on melkoista matelemista. Sinäänsä ihan tyhmää, kun viikkoja on kuitenkin näin vähän vielä ja nyt jo raskaus estää liikkumasta normaalisti. Ensi viikolla aloitan kuitenkin lyhyen Pilates-kurssin ja toivon, että se menee hyvin ja ehkäpä jopa helpottaa tätä oloa masun ja hippulin kanssa.

 Nappailin kuvia hippulille tähän mennessä kertyneistä vaatteista, joita ei siis ole vielä montaa. Turvakaukalostakin nappasin kuvan, mutta vaunuja en jaksanut lähteä kuvaamaan.






Mamma ja hippuli rv 23+4

4 kommenttia:

  1. Mulla on kans noin I love bodyt ;)
    Itse olisin myös tahtonut sen uudemman äitiyspakkauksen, olisikohan vaan pitänyt anoa sitä vasta kesäkuussa? En tiedä, kivaa se on saada silti. Ihanaa sunnuntaipäivää sinne - me lähdetään käymään kohta lapsimessuilla - pitäisi varmaan jättää lompakko kotiin :)

    VastaaPoista
  2. Luin ainakin Kelan sivuilta, että ilmeisesti jakavat tota 2011 pakkausta syksyyn asti. Tuskin siis ois muuttunut tilanne vaikka oltais haettukin sitä ihan viime tipassa. ;)Kivaa messupäivää, siellä on varmasti vaikka mitä!

    VastaaPoista
  3. Ihania vaatteita!:) Minä myös toivon saavani sen uudemman pakkauksen mut katotaan nyt, riippuu siis ilmeisesti siitä kuinka myöhälle syksyyn tuota vanhaa pakkausta jakavat... Mulla olis jo täällä kotona hakupaperit mut lääkärintarkastusaikaa vielä odottelen. Mukavaa viikonloppua sinulle!
    P.S Mulla olisi blogissani sulle tunnustus:)

    VastaaPoista
  4. Sulla vielä voisikin olla mahikset saada se uusi pakkaus ja toivottavasti saatkin sen. :) Kiitos tunnustuksesta, se onkin ensimmäiseni.

    VastaaPoista

Ilahdun, jos jätät kommentin vierailustasi!