perjantai 4. toukokuuta 2012

Raskaus

Välillä oikein joudun sanomaan ääneen miehelle, että "ajattele minä olen raskaana". On tämä nimittäin vieläkin niin uskomatonta. Masussani köllöttelee pienen pieni poika...ihan mieletöntä ja ihanaa, mielettömän ihanaa. Tälläkin hetkellä käynnissä on hurja potkusarja ja masu hypähtelee ihan kunnolla.

Tänään masu on kyllä ollut myös kipeäkin, mutta sinnittelin töissä ja nyt on ihana vain makoilla sohvalla. Ensi viikolla on neuvolalääkäri, toivottavasti lääkäri on mukava ja saa taas kuulla uusia faktoja pikkuisesta. Niin ja toivottavasti verikokeissakin kaikki on hyvin. Hemoglobiini on kyllä varmaan taas tippunut ja rautalisän voisi aloittaa, kun eilen mammapilateksessa alkoi pyörryttää enkä oikein keksi muuta syytä kuin sen, että hemoglobiini on aivan liian alhainen.

Muutoinpa tässä onkin jo alkanut odotella kesälomaa ja mammiksen alkua. Vielä olisi 6 viikkoa töitä edessä, mutta eiköhän sen jaksa mukisematta, jos vaan kunto säilyy hyvänä. Masukuvaa voisin päivitellä, kun vaan saan kuvan otettua, pötsi on nimittäin taaaaas kasvanut. Rentouttavaa viikonloppua kaikille lukijoille, teitä taitaa olla aika monta - jos tilastoihin on luottamista. :)

Ps. tänään on rv24+3 (:

2 kommenttia:

  1. Huomenta! Kiva lueskella kun mennään niin samoissa - mulla nyt 23+5. Onko sulla maha kipeä ylhäältä vai? Mulla se jotenkin turpoaa iltaa kohden ja alkaa kiristämään todenteolla tuosta vatsalaukun kohdilta. Autolla ajo illalla on ajoittain tosi kivuliasta kun asento on niin huono. Mullakin alkaa kesäloma viiden viikon kuluttua ja sen jälkeen äippäloma :) katsotaan miten jaksetaan lähempänä. Viikonloppuja sinnekkin!

    VastaaPoista
  2. Maha on ollut kipeä tosta navan kohdalta ja siitä sivuilta..tiedä sitten meinaako masu vaan ratketa kaikesta tästä täytteestä. :D Me kyllä edetään ihan samoissa, kun kerta kesälomatkin alkaa viikon heitoilla. Jänskä nähä kumpi päätyy ensin synnärille. :)

    VastaaPoista

Ilahdun, jos jätät kommentin vierailustasi!