sunnuntai 20. toukokuuta 2012

Kesä lähestyy

ja neljä viimeistä työviikkoa olisi vielä edessä. Oi kuinka jo odotankin lomailua ja sitä, että saan parisen kuukautta puuhastella mitä ikinä haluankaan. Auringon paisteesta saa kyllä hyvin energiaa ja kummasti jaksaa touhuta aamusta iltaan. Masu tosin alkaa olla jo sen verran iso ettei sitä taivu enää entiseen malliin, mutta onneksi mieheltä saa apuja tarvittaessa.

Hippuli touhuaa ahkerasti masussa ja masu muuttaakin muotoaan ahkerasti. Olisi hauska tietää mitä kaikkea tuo pieni tuolla hyörii ja pyörii. Kunhan ei vaan saisi kiedottua itseään napanuoraan.. Kävelylenkeillä on alkanut tulla harjoitussupistuksia, varsinkin työpäivien päätteeksi tehdyillä. Onneksi onkin ollut tuo mies yleensä matkassa mukana niin olen sitten voinut hänestä tukea hakea. Kipeitähän nuo supistukset ei onneksi ole, mutta pientä vihlontaa niihin on usein liittynyt. Koiran takia ei kuitenkaan lenkkeilyä voi jättää, enkä kyllä siitä luopuisi muutenkaan.

En taas voinut vastustaa kiusausta ja itseäni ja tilasin netistä hippulille pari vaatetta. :)



mami ja hippu rv26+5

4 kommenttia:

  1. Oi, noi on niin ihanat! Itse myös ihailin juuri samoja kenkiä ja yökkäriä meille mutta vaan punaisina;) Mies, kun on kova käyttämään Adidasta niin oli ihan sitä mieltä että kyllä pikkuisellekin on samaa merkkiä hankittava:D

    VastaaPoista
  2. LAskin juuri, että mulla on enää 9 työvuoroa ja odotan jo kesälomaa!! Loman kanssa mulla on noin 3 kk omaa aikaa ennen tytön syntymää - toivon vain, että loppuraskaus sujuu hyvin ja saan nauttia omasta ajasta. Rv 25+6 nyt. Kivaa ensi viikkoa !

    VastaaPoista
  3. Laura, meilläkin mies oikein innostui noista ja tilattavahan ne oli. :)

    Paloma, ihanaa kun olet saanut sumplittua noin paljon lomaa ennen vauvan tuloa. Kivaa tulevaa viikkoa sinnekin! :)

    VastaaPoista
  4. Ihania nuo hankkimasi vaatteet ja tossut! Blogistani muuten löytyy sinulle jotain :)

    VastaaPoista

Ilahdun, jos jätät kommentin vierailustasi!