lauantai 2. kesäkuuta 2012

Mitä kaikkea olisikaan hankintalistalla

Raskaus ja vauvan syntymä tulevat päivä päivältä todellisemmaksi. Samalla olen alkanut miettiä vakavasti niitä kaikkia asioita, mitä meidän tulisi hankkia vauvalle ennen elokuun h-hetkeä. Tällä hetkellä meiltä siis löytyy hoitopöytä, vaunut ja turvakaukalo, mutta ilmeisesti niillä ei kuitenkaan pitkälle pötkitä. Äitiyspakkaustakin saamme ilmeisesti odotella vielä jonkin aikaa, sillä työnantajani palkanlaskija ei ole vieläKÄÄN toimittanut omalta osaltaan papereita Kelaan.

Mutta siis takaisin niihin hankittaviin tavaroihin...Pinnasängyksi olemme kaavailleet minun omaa lapsuuden aikaista Muurame-pinnasänkyä, joka äidilläni on vielä tallessa. Saapa nähdä tarvitseeko se hieman ehostusta näiden kaikkien vuosien jälkeen. :) No kuitenkin pinnasänkyyn pitäisi ostaa kuitenkin, patja, lakanat, pinnojen suojukset ja tietenkin minitäkki ja minityyny.

Kylvetystä varten tarvitaankin sitten amme ja hoitopöydälle hoitoalusta. Imetystyynyn olen ajatellut hankkia näin alkuun itselleni unikaveriksi, jos se helpottaisi paremman nukkumisasennon löytymistä tämän mahan koko ajan kasvaessa. Lisäksi vauvan vaatteille pitäisi ostaa oma lipasto, meillä kun on kaikki kaapit täynnä jo omia vaatteita. Sitten tietenkin olisi kaikkia niitä pienempiä hankintoja, kuten itkuhälyttimet ja muita tavaroita, joita en osaa edes vielä nimetä.

Olenkohan unohtanut jotain oleellista? Kauhean paljon kaikkea uutta ja ihmeellistä ostostelua siis tiedossa, ajattelin aloittaa kauppakierrokset kun kesäloma vihdoin koittaa parin viikon päästä. Onneksi tykkään ostostelusta, joten en usko, että tulee muun kanssa ongelmia kuin itsehillinnän. :)

mami ja hippuli 28+4

3 kommenttia:

  1. Täällä edelleen sänky, hoitopöytä, alustat tms. hankkimatta. Kai sitä pitää ruveta hankkimaan, turvakaukaloa katselen huutonetistä, mutta en ole saanut aikaiseksi hankkia. Huomenna viika työpäivä, joten sitten on aikaa :) Kelaan menen tappelemaan huomenna, koska huhtikuun aikana viemäni paperit ovat edelleen kesken ja käsittelemättä - ylläri ylläri. Postaan siitä kunhan jään vapaille ;) Tsemmpiä!

    VastaaPoista
  2. Meille tuli äitiysavustuspäätös ja sen seurauksena äitiyspakkauskin tosi nopeasti, kun vaan olin itse täyttänyt netissä sen äitiysavustushakemuksen ja lähettänyt neuvolasta saadun raskaustodistuksen. Itse asiassa eilen vasta älysin, että tosiaan työnantajankin pitäisi jotain lomaketta Kelaan laittaa menemään - saas nähdä kuinka perseelleen menee nyt sitten äitiyspäivärahojen saaminen, kun omat paperini olen laittanut huhtikuun puolella ja nyt kesä-heinäkuun vaihteessa pitäisi jäädä äitiyslomalle! Pointtini oli kuitenkin se, että äitiysavustushakemuksen Kela käsitteli ilman sitä työnantajan osuuttakin :)

    VastaaPoista
  3. Mun työnantaja/palkanlaskija halusi nähdä myös sen raskaustodistuksen, joten jouduin lähettämään sen sinne enkä voinut viedä sitä saman tein Kelaan. Tämän takia nyt siis kaikki hakemukset jumissa ja odottelee, et palkkiksesta laittaisivat papereita eteenpäin. :(

    VastaaPoista

Ilahdun, jos jätät kommentin vierailustasi!