lauantai 16. kesäkuuta 2012

Loma

..nyt se alkoi vihdoin minullakin. Jotenkin epätodellinen olo siitä ettei tarvitse mennä töihin ainakaan vuoteen. No eiköhän tähän kaikkeen pikkuhiljaa totu.

Tänään pitää mennäkin ostamaan kesäloman kunniaksi uusia kesävaatteita joihin mahdun. Tähän uuteen kroppaan on kyllä melkoisesti totuttelemista vaikka tämä pötsi tähän onkin hiipinyt mukamas pikku hiljaa. Tuntuu kyllä siltä, että kun tuolla liikun menee masu metrin edelläni. Eihän se toki ihan nyt niin iso ole, mutta siltä alkaa tuntumaan. Odottelenkin jo kovasti vauvan tuloa ja oman vartalon takaisin saamista, nukkuminenkin kun on alkanut tuntumaan haastavalta.

Lämpömittarissa olikin jo puoli yhdeksän aikaan 20 astetta, joten kai sitä pitäisi lähteä ulos nauttimaan kesästä. :)

ps. tänään rv30+4

2 kommenttia:

  1. JEEE! Loma, sullakin - vihdoin täällä!!! Luulin, että selivän tästä kesästä ilman suuria vaate hankitoja ;) pah, massu ja minä kasvetaan siihen malliin, että kyllä sitä vaan joutuu ostamaan jotain mihin mahdun :) Tänään on hyvä ja energinen päivä ja on ihan fiiliksessä kun jaksaa siivota ja pyykkiä pestä tms. Kivaa alkanuuta viikonloppua ja ennenkaikkea - NYT nauti!

    VastaaPoista
  2. No vihdoinkin kyllä. :) Ja ei tästä mahan kasvusta selviä ilman vaatehankintoja, onneksi löysinkin nyt muutamia paitoja. Shortseja tai hameita en sen sijaan löytänyt mistään..pitää jatkaa etsintöjä toisella kertaa. Niin ja mukavaa viikonloppua sinullekin!

    VastaaPoista

Ilahdun, jos jätät kommentin vierailustasi!