keskiviikko 4. heinäkuuta 2012

Me likes Kela

Kelasta siis kuului vihdoin ja kaiken kukkuraksi vielä tosi hyviä uutisia. Sain yllättyä positiivisesti äitiys- ja vanhempainrahapäätöksistä - ei siis tarvitse ainakaan pahemmin rahasta stressata vaikka Kelan tuilla mennäänkin. Pakkauksestakin oli saatu myös vihdoin päätös ja nyt sitten odotellaankin sen saapumista.

Lomailtiin tuossa hieman ja oltiin ensin vajaa viikko vuokramökillä ja sitten reilu viikko meidän omalla mökillä. Omalta mökiltä pörrättiinkin kauppoihin tosi ahkerasti ja ostettiin vauvalle vaatteita. Minulle kun alkoi jo iskeä paniikki siitä, ettei meillä ole mitään mihin vauvaa pukea. Nyt onkin sitten pieniä bodyja ja housuja kokoa 50-62cm riittävästi. Yöpukuja pitää vielä mennä ostamaan ja sen jälkeen voinkin jo hieman rauhoittua.

Imetystyynykin kipaistiin hakemassa ennen lomalle lähtöä. Pikkaisen kirpaisi kyllä maksaa siitä mokomasta 79€, mutta on se kyllä helpottanut nukkumista, kun sen voi laittaa jalkojen väliin tukemaan. Olisi niitä varmasti halvemmallakin saanut, mutta ihastuin Doomoon Buddy imetystyynyyn ja eihän siinä enää muut tuntunut miltään.

Muut ostostelut onkin sitten vieläkin tekemättä, eikä sänkyäkään olla vielä äidiltäni saatu. Hän kun ei ole sitä ilmeisesti vieläkään ehtinyt kaivaa varastosta. Mutta kaipa tässä vielä hyvin ehtii - toivottavasti.

Tänään on ollut niin ihana ilma ja olinkin siitä nautiskelemassa ystävien kanssa. Bikineissä näytän kyllä rantapallon nielaisseelta, mutta väliäkös sillä. Ainoastaan käy ärsyttämään satunnaisten ihmisten tuijotus - ihan kun en huomaisi heidän katseitaan. Tekisi mieli kommentoida jotain heidän kropistaan. Murr.
Muutoin siis kaikki hyvin, aurinko paistaa ja elämä hymyilee. :)


Mami ja rantapallo rv33+1

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun, jos jätät kommentin vierailustasi!