tiistai 5. kesäkuuta 2012

Neuvolakäynti

Aamulla jouduin vääntäytymään neuvolaan jo klo 8:30, hyi miten väsytti. No neuvolassa kaikki oli hyvin ja mieltä ylentävästi painoa oli tullut neljässä viikossa vain 100grammaa!! Hippuli köllii tällä hetkellä masussa poikittain ja toivottavasti sitten jossain vaiheessa päättää kääntyä oikein päin.

Hemoglobiini oli 106 vaikka rautaa syönkin päivittäin ja väsymyksen kyllä huomaa. Onneksi ei tarvitse jaksaa töitä enää kuin 8 päivää. Seuraavaksi onkin sitten heinäkuun puolella taas neuvolalääkäri, eikä muuten tullut puheeksi ollenkaan sokerirasitustesti. Luulenpa, että selviän ilman mokomaa testausta. :)

Nyt vaan odottelen, että viimeiset työpäivät kuluisi pois ja pääsisi nauttimaan lomasta.

mami + reilun kilon hippuli rv29

3 kommenttia:

  1. Mä kuulin tuosta sokerirasituksesta nyt sellaista, että se kaikkien yli 25-vuotiaiden (sekä yli tietyn painoindeksin olevien + riskiryhmien) testaaminen oli kokeilu, joka on nyt päätetty lopettaa. En tiedä tämän huhun todenperäisyyttä, itsehän jouduin iän puolesta sokerirasitukseen vielä tänä keväänä.

    VastaaPoista
  2. Koita jaksaa vielä muutama päivä :) sitten pääset lomailemaan kuten minäkin :) Hui kun sulla on alhainen hemoglobiini, väsyttääkö paljon? Mulla on pysynyt 140 tienoilla ilman lisärautaa, mutta mulla on aina ollut "liiankin" korkeat rauta-arvot. No tiistaina näkee taas onko tulleet alas. Ihanan pientä tuo sinun painonnousu "KADE" :)

    VastaaPoista
  3. Hyrsky Myrskynen, tuo pelkän iän perusteella testaaminen kyllä kuulostaa tyhmältä ja hyvä jos ovat luopuneet siitä. :)

    Paloma, kyllä nyt on tässä viime päivät väsyttänyt tosi paljon ja ei oikein jaksa työpäivän jälkeen tehdä mitään. Olin ajatellut, että kun tuota lisärautaa popsin olisi hemoglobiini edes vähän noussut, mutta olikin laskenut vielä lisää. Enpä tiedä mikäköhän olisi lukema jos en söisi noita rautatablettaja. Niin ja tuo painonnousu kompensoi nyt kivasti sitä viime neuvolan aiheuttamaa järkytystä. ;)

    VastaaPoista

Ilahdun, jos jätät kommentin vierailustasi!