keskiviikko 28. maaliskuuta 2012

Hankintoja

Nyt alkaa jo ulkoisestikin tuntumaan siltä, että on raskaana. Pötsi on ottanut melko harppauksen tässä lähipäivinä ja kun itseäni katselen niin ei ole epäilystäkään siitä ettenkö olisi raskaana. Viikonloppuna ostin vihdoin mammapökätkin ja ah miten mukavat ne on - ei purista, ei ahdista. Ja sitten sorruin ostamaan ensimmäiset bodytkin vauvalle.

Vaunuja ja turvakaukaloita käytiin myös katsomassa ja päätös on viittä vaille tehty. Emmaljungan vaunut taitaa olla meidän valinta, värin kanssa vielä pientä hienosäätöä.Turvakaukaloksi katseltiin tuota BeSafe:n Izi Go:ta ja se näytti saaneen ihan hyvät arvostelut noissa törmäystesteissäkin. Tuli kyllä pieni ahdistus näitten reissujen jälkeen, ettei nyt vaan hötkyiltäisi kun ei olla vielä rakenneultrassakaan käyty. Näin jopa painajaista keskenmenosta ja se oli aika karmivaa. Haluan kuitenkin luottaa, että kaikki on hyvin, kun nyt kerta noin kovin jaksaa potkiakin. Vielä viikko ja pääsemme taas kurkkimaan omaa hippuamme. <3

Hippuli rv19+1

2 kommenttia:

  1. Hurja, mulla on ollut mammapökät käytössä jo ekasta ultrasta lähtien :D Eihän silloin vielä vauvamaha mihinkään näkynyt, mutta selvästi varsinkin syömisen jälkeen rupesi melkoisesti farkut kiristämään. Ok, käytin aika tiukkoja farkkuja kyllä, mutta kyllä olo helpotti kovasti mammapöksyjen myötä. (Oikeasti aion käyttää mammapöksyjä koko loppuelämäni. Miksei näin mukavista vaatteista ole kerrottu mulle aiemmin?!)

    Nyt on parin viikon sisällä maha "plopsahtanut" ulos ihan selvästi niin ettei tarvitse kenenkään enää arvailla, että onks toi vai eiks toi oo. Tänään siis rv 21+0.

    VastaaPoista
  2. Hyvin ne tavalliset "kireät" farkut mahtu päälle vielä reilu viikko sitten ja kun valokuviakin kattelin niin kyllä tässä on melkonen muutos tapahtunu ihan hetkessä ton masun koon suhteen. :D Nuo mammapökät on kyllä harvinaisen mukavat.

    VastaaPoista

Ilahdun, jos jätät kommentin vierailustasi!