torstai 8. maaliskuuta 2012

Pieniä potkuja

...niitä alkoi eilen satelemaan kun olin nukkumaan menossa ja sängyssä köllin. Tänään niitä tuli töissäkin kun istuskelin ja kuuntelin koulutuksessa. Alkoi ihan naurattamaan, kun mielessä saatoin kuvitella minimaalisen 15cm pitkän minivauvan kauheasti sätkimässä ja potkimassa joka suuntaan. Nyt oikein odotan, että koska niitä potkuja saa taas tuntea. Teki heti tämän koko raskauden paljon realistisemmaksi kun on jotain konkreettista. Tokihan tuo esiin pullahtanut masukin alkaa olemaan jo liiankin todellista..tuntuu nimittäin nyt jo siltä, että napa ampaisee kohta ulos kuopastaan.

Painoa on tullut omien laskujen mukaan tähän mennessä noin kaksi kiloa. Koitan aina silloin tällöin käydä aamuisin heti herättyäni vaa'alla, jotta pysyisi vähän kärryillä tässä painon nousussa. Kauheat morkkikset olen kyllä itselleni saanut epäterveellisistä syömisistä, mutta kun tekee vaan koko ajan mieli kaikkea rasvaista ruokaa. Pitäisi ehkä täyttää jääkaappi vain kaikella terveellisellä ja keskittyä niiden popsimiseen. No koitan kuitenkin olla itselleni armollinen, kunhan ei vaan tule kauheasti sokeria syötyä ettei sitten tule mitään sokerivauvaa.

Huomenna on neuvola ja odottelenkin kovasti, että pääsemme kuuntelemaan ensimmäistä kertaa sydänääniä. Tuleva isikin tulee mukaan ja se on mukavaa. <3

Hippunen 16+2

5 kommenttia:

  1. Sä se oot jo niin pitkälle. :) Ja aikaisin näytät liikkeet tuntevan!

    Ja ei kai sitä sokerivauvaa tuu, vaikka sokeria vähän liikaa söiskin, jos ei raskausdiabetesta oo. Että ei niin paljoa syömisistä kannata stressailla. :P (Ite en oo syönyt mielestäni mitenkään normaalia enemmän, mutta turvotus ja muut on saanut vaa'an jo toista kiloa enemmän painoa näyttämään kuin normisti... Ja viikkoja on sentään vasta kohta 9.)

    VastaaPoista
  2. Oih..Mä niin kanssa odotan pian tuntevani potkuja <3

    VastaaPoista
  3. Täällä odotellaan 15+3 kanssa koska ekat liikkeet tuntuu ihan oikeasti, ja kuule I LOVE hesen juustohampurilainen!!

    VastaaPoista
  4. Miraana: Äkkiä nää viikot viuhtoo ja kohta säkin huomaat olevas tässä samassa tilanteessa. ;) Ja sokeria koitan välttää ettei ehkä tarttis mennä siihen sokerirasitukseen, kun oon muutenkin niin huono juomaan mitään litkuja. Vaikka saattaa olla että täällä iän puolesta sinne täytyy mennä eniveis.

    Alice: mitkäs viikot sulla on nyt menossa? :)

    Paloma: ihan varmasti sielläkin kohta jo kovin viuhtoo pikkuinen. PS. hese alkaa oleen jo kohta mun kantis. :D

    VastaaPoista
  5. Voi onnea! Täälläkin odotellaan ensimmäisten potkujen tuloa, mutta vielä ei ole tuntemuksia. Suunnilleen samoilla viikoilla mennään, taidat olla muutaman päivän edellä :) Nauti niistä sydänäänistä, ne on hurmaavia. <3 Itse olen jo muutamaan otteeseen saanut ne kuulla. Onnellista odotusta!

    VastaaPoista

Ilahdun, jos jätät kommentin vierailustasi!