perjantai 23. maaliskuuta 2012

Muksista

Tänään rv 18+3 ja potkuja satelee jo vaikka kuinka. Kyllä jo huomaa, että itse vauvakin alkaa olla jo isompi sillä potkut tulevat peräkanaa ihan eri puolille masua. Puhelimessani olevan raskausaplikaation mukaan vauva olisikin jo 20cm pitkä ja painoakin olisi 200g.

Masu sen kun kasvaa ja siihen pitää oikein totutella kun ei enää olekaan niin mukava taivutella eteenpäin ja pissahätä tulee jo hetken kävelystä. Mutta ihanaahan tämä on seurata näitä kaikkia muutoksia ja totutella uuteen ja ihmeelliseen.

Tänä viikonloppuna meille tulee uusi farmari-mallinen auto ja kohta pitäisi varmaan lähteä katselemaan vaunuja ja turvakaukaloita. Eihän niillä mikään varsinainen kiire ole, mutta olisi mukava kartoittaa mitä markkinoilta löytyy. Viimeistään rakenneultran jälkeen sitten varmaan uskaltaa jo tehdä hankintoja. Reilu puolitoista viikkoa siis ja sitten tiedetään jo todennäköisesti sukupuolikin, toki suurin toive on, että kaikki on pikkuisella mitä parhaiten. <3

2 kommenttia:

  1. Voi onnelliset kun saatte jo potkuja ;) täällä vielä odotellaan koska ne alkaa. Varmasti ihan pian :)

    VastaaPoista
  2. Kyllä niistä potkuista aina hyvälle tuulelle tuleekin. Sinäkin alat olla jo niin pitkällä raskausviikoissa, että varmasti potkut sielläkin vahvistuvat ja alat tuntea ne. :)

    VastaaPoista

Ilahdun, jos jätät kommentin vierailustasi!