keskiviikko 14. maaliskuuta 2012

Isinkin onni

..oli tuntea eilen melkoiset potkut, kun olimme nukkumaan menossa. Olen itsekin ihan yllättynyt, että hänkin ne jo näin varhaisessa vaiheessa tunsi. Viikkoja kun oli eilen vasta tasan 17. Ihanaa kuitenkin päästä jakamaan nämä muksauttelut hänenkin kanssaan. <3

Olot on olleet edelleenkin hyvät ja välillä taas jo unohdankin olevani raskaana. Pötsi sentään siitä aina muistuttelee viimeistään ruokailun jälkeen. Turpoaminen tapahtuu nimittäin ihan silmissä ja sitten alkaa pöksyt puristaa. Ajattelin, että voisin pikku hiljaa mennä katselemaan niitä mammahousuja. Toinen riesa on jatkuva pissahätä. Öisin on jo ihan kyllästynyt heräämään pissalle joko sen kerran tai kaksi ja kellon ajatkin on aina ennalta arvattavissa.

Kevättä ja huhtikuun ultraa innolla odottaen!

Muksijahippunen rv 17+1

2 kommenttia:

  1. Oijoi ihanaa! Täällä maha kanssa hiukan kiristää :) ruokailun jälkeen! En mä vielä oo NÄIN iso. Äippähousut otin käyttöön jo viime viikolla, aloin kyllästymään hiuslenkki nappi viritykseen ainoissa farkuissa mitkä mahtui jalkaan :)
    Täällä odottelen kanssa koska tunnen ekat liikkeet.

    VastaaPoista
  2. Mulla vielä mahtuu mun mustat luottofarkut hyvin kiinni taitaa olla sen verta paljon strechiä niissä. :D ..kohta se on kyllä luovutettava siltikin!

    VastaaPoista

Ilahdun, jos jätät kommentin vierailustasi!