keskiviikko 29. helmikuuta 2012

Helmikuun viimeinen

Tämä kuu on hujahtanut sellaisella vauhdilla et ohhoh. Masu on vähän pyöristynyt ja tilailin H&M:ltä vähän mamapaitoja. Yhdestä niistä sain heti uuden lempparin itselleni ja muutenkin mukavampi pitää väljiä paitoja vielä tässä vaiheessa kun ei ole selkeää raskausmasuakaan. :)

Auringon paiste saa hyvälle tuulelle ja tuntuu heti paljon keväisemmälle. Kyllä tästä synkkyydestä on jo saanutkin tarpeekseen. Meillä onkin edessä viikonloppuna mökkireissu, joten toivottavasti hyvä ilma jatkuu. Kävin tänään lisäksi törsäämässä rahaa ihaniin meikkeihin, joten on montakin syytä olla hyvällä tuulella.

Tajusin tuossa eilen, että olen syönyt ilmakuivattua kinkkua ihan onnessani ja ilmeisesti sekin löytyy "kiellettyjen" ruokien listalta!? Itse en kylläkään ole edes saanut mitään listaa noista kielletyistä ruoista. Blaah..olen niin huono olemaan raskaana tällaisten asioiden suhteen. :D Muutoin kaikki on mennyt ihan kivasti, mitä nyt tänään vähän yritti närästää ja suonenveto tuntuu olevan herkässä pohkeissa ja jalkapohjissa. Lisäksi aivastelu tuottaa melkoista vihlontakipua tuolla alavatsassa ja pissahätä on kyllä koko ajan. Eipä tässä kyllä mitään valittamisen aihetta ole, kun olen näin vähällä päässyt.

Hippu möykkynen tänään 15+1.

2 kommenttia:

  1. Mulla on SE "lista", ei siinä kyllä mainita mitään ilmakuivatusta kinkusta. Tosin suositellaan kyllä lihan huolellista kypsentämistä.. Musta noita kiellettyjä ruokia tupsahtelee jatkuvasti sieltä ja täältä. Mummit, kummit ja muut heittää oman mielipiteensä vielä soppaan. Kohta ei varmaan saa syödä enää mitään :D Ei kyllä tekis pahaa meikäläisen painonnousulla ;) Nojoo, mutta graavilohta ja tuorejuustoa (pastoroimatonta) kaksin käsin jouluna vedelleenä, en mäkään jaksa olla enää kovin tarkkana.

    VastaaPoista
  2. Joo no itsehän vedin jouluna graavilohet ja mädit ihan antaumuksella. Tässä tulee ihan greisiksi kun yrittää pysyä kaikkien normien sisäpuolella. :D Ja totta sekin, että kaikilla tuntuu olevan omia lisäyksiä sille helkkarin listalle, jota en ees ole koskaan nähnyt ja ennen mitään listauksiakin on syntynyt terveitä lapsia, joten ei kai tässä ihan toivottomia olla! :)

    VastaaPoista

Ilahdun, jos jätät kommentin vierailustasi!