torstai 6. kesäkuuta 2013

Lämpöä

Ihanaa, kun on näin lämmintä. Tämmönen ilmasto saa mut paljon aktiivisemmaksi ja ollaankin tällä viikolla oltu joka päivä menossa. Menoa hienoisesti haittaa se, että lapsi tehtailee toista etuhammasta ja on melkoisen kiukkuinen kaveri. Mutta siltikin meillä on ollut tosi ihanaa. Ollaan oltu uimastadionilla ja Hietaniemen rannalla, syöty eväitä ja hellitelty.


Laps ja hiekkamuotti


Lauantaina lähdetään lentäen pikavisiitille Tukholmaan ja vähän jänskättää, että miten koneessa menee. Itse lentohan on onneksi pääasiassa yhtä nousua ja laskua, mutta erityisenä jännitysmomenttina on myöhäinen paluulento. Meillä kun on melko tarkat ja vakiintuneet iltarutiinit, joista joudutaan nyt tinkimään. Jäiks! Toivotaan, että kaikki menee kuitenkin hyvin.

Lapsi on kovasti treenannut tasapainoa ja seisoo jo 5-10 sekuntia ihan itsekseen ennen pepulle pyllähdystä. Myös asioiden osoittelusta on tullut hänen juttunsa. Tänään muun muassa osoiteltiin kovasti lokkia ja seurattiin sen lentorataa kera jonkinlaisen puhetta muistuttavan mökellyksen. Hellyydenosoituksia on myös alkanut sadella enemmän - toissailtana äidin naama pussattiin kauttaaltaan ja tänään tätiä pukkailtiin päällä hellyyden osoituksena. Täällä on siis kaikki hyvin ja elämästä nautitaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun, jos jätät kommentin vierailustasi!