torstai 1. elokuuta 2013

1-vuotias

Täällä taas pitkän tauon jälkeen. Rouviintuminen vei kaiken extra-ajan, joten blogi jäi täysin huomiotta. Nyt täytyykin katsoa osaanko tänne enää mitään kirjoittaa.

Meidän pikku-mieskin on jo ehtinyt täyttää vuoden. Tyyppi lähti kävelemään paria päivää ennen synttäreitään ja aika hazardia se meno on vieläkin. Odotan jo kovin, että kävely rullaisi paremmin eikä tyyppi turhautuisi niin helposti.

Temperamentia löytyy myös kiitettävästi ja tuntuu, että täällä jo kovasti testaillaan äitiä ja isiä. Kaikki pitäisi saada ja jos jotain ei tipu alkaa kauhea protestoiminen. "Anna" onkin meillä yleisimmin kuultu sana - välillä tuntuu että kaikki on vaan ANNA. Lapsi osaa toki muitakin sanoja, kuten äiti (tarkoittaa äitiä), äite (tarkoittaa kaikkia muita), kukko, kakka, (ank)KA, hauva. Lisäksi meillä matkitaan sujuvasti auton pärinää ja kanan kaakatusta. Kana ja kukko on tullut mukaan kuvioihin sen takia, että meillä on maalla kesäkana ja -kukko ja nehän on ihan pojan lemppareita.

Pienet kädet ovat myös kehittyneet ihan hirmuisesti ja tyyppi osaakin kasata jo palikkatornin, kiinnittää duplon toiseen duploon, laittaa leluja laatikoihin ja pusseihin sekä etsiä eri muotoisille palikoille oikeanlaiset reiät jotta saa tiputettua ne laatikkoon. Lisäksi kynäkin pysyy jo kädessä ja sillä on kiva piirrellä paperille erilaisia "viivoja".

Imetystä kovasti täällä lopetellaan ja oikeastaan viimeinen imetyshetki mistä poika pitää tiukasti kiinni on aamuyön imetys. Damn it! Mielummin olisin säilyttänyt sen iltaimetyksen ainoana, mutta ei kai näitä itse voi valita?

Tämmöstä täällä meillä siis tiivistetysti. Viikonloppuna vietetään lapsen synttärit vol 2, joten kovat kemut siis tiedossa.


Ps. Unae:lle terkkuja (jos tätä vielä luet)! Huomasin, että olit laittanut blogin pakettiin enkä ollut kerennyt mitään kommentoimaan. :(

4 kommenttia:

  1. Onnea 1-vuotiaalle! Ihmeellinen vuosi takana, ja kummasti siitä ollaan selvitty! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ja sanopa muuta, ihan uskomatonta, että sitä on jo 1-vuotiaan äiti. :)

      Poista
  2. Kiitos terkuista, tottakai luen vielä blogiasi :) Kiva kuulla pitkästä aikaa teidän kuulumisianne, mahtavia juttuja nuo kävelemään oppiminen ja ekat sanat! Onnea myös kovasti rouviintumisesta, toivottavasti teillä oli mukavat juhlat.

    (Lopetin tosiaan blogin kirjoittamisen kun ei oikein enää ollut kirjoitusintoa ja päivittäminen tuntui enemmän velvollisuudelta kuin mukavalta ajanvietolta.. Jatkan tottakai kuitenkin blogien lukemista vaikka en enää itse kirjoitakaan.)

    T. Unae

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiva kuulla, että olet vielä siellä taustalla. :) Kiitos onnitteluista ja täytyy sanoa, että kyllä oli lapsen syntymän lisäksi toinen elämäni parhaista päivistä tuo naimisiin meno.

      Ihan ymmärrettävä syy lopettaa blogi, jos tosiaan tuolta tuntui. Itse haeskelin kanssa tässä intoa, mutta luulen että syksyn tullen taas on enemmän halua kirjoitellakin. :)

      Poista

Ilahdun, jos jätät kommentin vierailustasi!