perjantai 18. tammikuuta 2013

Uusi taito

Lapsi on oppinut omintakeisen tavan liikkua, hän kierii kyljeltä toiselle ja kuin ihmeen kaupalla liikkuu ympäriinsä. Ei tosin vielä pitkiä matkoja, mutta kyllä tuolla taktiikalla etenee aina ulos leikkimatolta. Ehkä noin metrin matkan kerrallaan.

Ruoasta sen verran, että meillä on nyt maisteltu porkkana- ja peruna-porkkanasosetta, mango-, luumu- ja päärynäsosetta, kurkkutikkuja ja maissinaksuja. Ruoka on näyttänyt uppoavan hyvin ja pojan lemppareita on ollut äitin omatekoiset porkkana- ja peruna-porkkanasoseet. Positiivista siis, että "kunnon" ruoka näyttää kelpaavan parhaiten. Ensi viikolla tuleekin jo 6kk plakkariin ja sitten olisi tarkoitus aloittaa puurojen maistelut. Näiden uusien ruokien miinuspuolena on tullut pahanhajuiset kakat. Yök, äiti on joutunut pariin kertaan hengittämään vain suun kautta vaippaa vaihdettaessa. :D Tuli heti ikävä vanhoja kunnon maitokakkoja.

Tänään kävelylenkillä tuntui, että kevättä olisi jo ilmassa. Pari kuukautta enää ja ollaan jo tosi lähellä kesää, ihanaa! Hyvää viikonloppua teille kaikille! Tässä kuva meidän tämän päiväiseltä reippailulta:

Tammikuu 2013

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun, jos jätät kommentin vierailustasi!