maanantai 11. helmikuuta 2013

Vaippakatastrofi

Vaipan vaihdosta on tullut sellaista järjetöntä tahtojen taistoa ettei mitään rajaa. Toinen kääntää itsensä väkisin mahalleen vaikka kuinka yrittää pitää kiinni jaloista tai käsistä tai mistä vaan. Lelua yritän työntää jos jonkinlaista, mutta mikään muu ei kelpaa ja mahalleen on päästävä. Olen nyt pari kertaa vääntänyt vaippaa päälle kun tyyppi makasi mahallaan ja voin sanoa, että vaippa ei ihan kohdillaan ollut. Koska niihin housuvaippoihin saa siirtyä ja miten kaikki muut oikein selviää tästä?

Tuntuu tyhmältä, että häviän taiston tollaselle puolivuotiaalle pallerolle, mutta konstit on loppu ja olen alkanut melkein jo vihaamaan vaipan vaihtoa. Ehkä tyyppi saa vetää täällä ilman pöksyjä ja äiti konttaa rätin kanssa perässä. Tai ehkä ei kuitenkaan.

Eilen muuten lapsi teki osittaisen läpimurron etenemisessä, kun houkuttimena toimi olkkarin sohvapöytä. Jotenkin se vängersi ja möngersi ittensä metrin matkan eteenpäin, jotta pääsi nuolemaan pöydän jalkaa. Kovasti yritti hamuta kädellä myös kiinni pöytälevystä, ilmeisesti seisominen ihan itsenäisesti houkuttaa jo kovasti.

2 kommenttia:

  1. Voih, kuulostaa niin tutulta tuo vaipanvaihto! Meillä on ihan samanlaista.. Kyllä siinä hiki valuu ja hermot menee kun toinen ei pysy yhtään paikallaan.

    Me saatiin siellä surullisen kuuluisissa tupareissa isäntäväeltä housuvaippa pojalle (kun se oma hoitolaukku tosiaan oli kotona). Ne oli kyllä todella helppo pukea, nehän saa jalkaan vaikka lapsi olisi mahallaan. Meidän poika on siis nyt 7kg ja ne Liberon housuvaipat, olisikohan ne olleet kokoa 4, ainakin istui oikein hyvin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi vitsit, pitäisiköhän käydä hakemassa paketti noita housuvaippoja!

      Poista

Ilahdun, jos jätät kommentin vierailustasi!