torstai 28. helmikuuta 2013

Vauvauinti

Ko. aihe aiheuttaa meille hieman päänvaivaa. Meidän poika kun lukeutuu niihin pariin lapseen vuodessa, joilla uiminen vähän takkuaa. Pikkumies saattaa siis saada kauheita itkukohtauksia altaassa ja vielä kertaakaan ei olla selvitty koko puolesta tunnista - aina on lähdetty aiemmin pois altaasta. Yleensä vielä poistuttaessa altaasta suihkuun kirvoittaa lämmin suihku uudet draamat.

No ollaan nyt harkittu lopettamista ja olinkin yhteydessä meidän uimapaikan toimistoon. Siellä oltiin ymmärtäväisiä ja haluttiin auttaa löytämään sellainen ratkaisu, että pikku tyyppikin alkaisi nauttia uinnista. Minulle jopa kerrottiin yksityistunneista viimoisena vaihtoehtona. Nyt kuitenkin alkuun kokeillaan osallistua eri ryhmiin eri kellonaikoihin. Ollaan siis muuten tykätty kyllä kovasti uimisesta ja jatkettaisiin sitä mielellään jos vaan poikakin siitä nauttii.

Olen nyt yrittänyt rytmittää meidän päivää vähän erilailla kuin aiemmin, joten saas nähdä miten meidän tänään käy. Pidetään peukkuja, että pulikointi menisi tänään paremmin kuin aiemmilla kerroilla.

2 kommenttia:

  1. Toivotaan, että teidän poika alkaisi vielä nauttimaan uimisesta! Tai jos ei, niin ehkä keksitte jotain muuta harrastamista?

    Meiän tyttö taas kuuluu niihin, jotka oikein nauttii vauvauinnista. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eilen meni paremmin, mutta toinen ei vaan jaksa täyttä 30minuutin uintiaikaa. :) Me nyt kokeillaan vielä eri aikoja, ja jos tuntuu ettei ala sujua niin siirretään uintikerrat syksyyn.

      Poista

Ilahdun, jos jätät kommentin vierailustasi!