tiistai 9. huhtikuuta 2013

Just kun pääsin sanomasta..

niin poikahan nousi seisomaan viime viikolla imuria vasten ja viikonloppuna ja eilen onkin sitten kokeiltu muita seisomatukia. Tänään tyyppi nousi lelulaatikkoa vasten seisomaan ja laatikko liukui eteenpäin. Poikapa otti sitten pari askeltakin, että pysyi mukana.

Eilen myös avautui konttauksen ensisalat ja tyyppi otti muutamat konttaus "askeleet", mutta hitsit kun toi laminaatti on liukas konttausalusta. Pitäisi löytää jostain jotkut konttaushousut tai sukkikset, siis sellaset missä olisi ne "jarrusukkanäppylät" polvissa. Osaako kukaan opastaa etsimään niitä oikeasta paikasta?

Vauvakirjasta on muuten täyttämättä enää "Opin liikkumaan" -sivulta kohdat: Otin ensimmäiset askeleeni ja aloin juosta. Näin se vauva-aika vaan sujahtaa ohi hujauksessa.

2 kommenttia:

  1. Mun piti jo aiemmin kommentoida tähän, mutta unohdin (en jaksanut kännykällä näpyttää). Teillähän on opittu ihan huisisti kaikkea! Vau!

    Meillä on niitä konttaussukkiksia muutamat, ja ainakin yhdet on ostettu laivalta. Ei kovin hyödyllinen tieto, mutta kerroinpa kuitenkin. Ehkäpä jostain nettikaupastakin voisi löytyä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tuli selkeesti joku oppimistulva. :)

      Koitin googlailla niitä sukkiksia, mutta tuntuivat olevan joka paikasta loppu. Kai me yritetään selvitä ilman.

      Poista

Ilahdun, jos jätät kommentin vierailustasi!