torstai 4. huhtikuuta 2013

Ihana huhtikuu ja huima kehitys

Aurinko - ihan parasta! Olen kevätihminen ja saan ihan valtavasti energiaa siitä, kun aurinko paistaa ja nään kuinka luonto pikku hiljaa herää taas henkiin. Pojan kanssa on ihana käydä kävelyillä ja ollaan me parit kerrat käyty keinumassakin. Sulaisi vaan nyt nuo lumet äkkiä pois ja hieman kuivuisi niin päästäisiin pojan kanssa kunnolla nauttimaan ulkona olosta.

Lapsukainen on tässä oppinut menemään itse istumaan ja "kiipeilemään". Vielä sentään ei seiso muualla kuin pinnasängyssä. Kovalla lattialla uskaltaudutaan vain polviseisontaan ja hyvä niin, kun jalat on vielä kevyttä spagettia seistessä. Konttausasento on tosi kiva, vielä tosin ei oikein ole auennut hänelle miten siinä edettäisiin. Kovasti nytkytään ees taas ja sitten töms mahalleen ja äkkiä ryömitään eteenpäin.

Tänään poika oppi heiluttamaan, vaikka kämmen ei aina ihan oikeaan suuntaan olekaan, mutta väliäkö tuolla! Käsi nousee kuitenkin pystyyn ja omanlainen vilkutus tulee sieltä kun minä tai isi vilkutetaan hänelle. Tuntuu, että tää kehitys on ottanut huiman harppauksen ja joka päivä tulee jotain uutta.

Pojan lempparileikkeihin lukeutuu "ryömi äitiä äkkiä karkuun" ja sitä leikitään aina silloin kun ollaan saavuttamassa pistorasia tai eteisessä olevat likaiset kengät. Tyyppi alkaa kikattaa ja kiljahdella ja samaan aikaan kiihdytysryömii kohti aarteita, kun äitin kieltävä ääni kuuluu ja askeleet lähestyy. Alkaa joka kertaa naurattaa itseänikin tuo pieni velmu poika. Lapsen nauru on myös aivan yli-ihana ja ne pienet hörähdykset joita kuulee kruunaa koko päivän. Parhaimmat naurut tarjoilee meidän koira. HAUKKUMALLA. Ai vitsit, että oli kiva olla keinumassa pojan ja koiran kanssa. Koira haukkui ja poika nauroi katketakseen. Yritä siinä sitten kieltää koiraa haukkumasta.

Unista en sano muuta kuin, että tyyppi yrittää kontata myös unissaan ja luonnollisesti äiti saa vähän väliä olla kääntämässä tyyppiä takaisin selälleen/kyljelleen ja laittamassa kadonnutta tuttia takaisin suuhun. Kesken tämänkin lauseen sain käydä näin tekemässä. Onneksi sentään nukkumaanmenoaika on nyt vihdoin vakiintunut ja tyyppi on valmis nukkumaan jo seiskalta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun, jos jätät kommentin vierailustasi!