tiistai 28. toukokuuta 2013

10kk

Lapsi ehti täyttää viime viikolla jo 10 kuukautta. Iso poika. Me alotettiin samalla maitotuotteiden maistelu jogurtilla ja piimällä. Hyvin on uponnut eikä mitään reaktioita ole tullut. Aika huisia, kohta (reilun kuukauden päästä) päästään sitten jo ihan maitomaitoakin testaamaan.

Kävelyä täällä treenaillaan taaperokärryn avustuksella ja aika hyvinhän sillä jo siirrytään paikasta toiseen. Jännä nähdä kauan menee siihen, että tasapaino löytyy ja ihan itekseenkin voi lähteä kävelemään. Leikkipuistossa ollaan nyt käyty ja lapsesta siellä parasta on muut lapset, niitä on niin hurjan kiva katella. Sääkin on ollut melkoisen hyvä, joten mikäs siellä puistossa on istuskellessa.

Viime viikolla taidettiin kuulla isin kanssa eka sanakin, kun poika täräytti iltapuuroa syödessään "äiti". Äiti oli otettu. Muitakin sanantapaisia kovasti yritetään tavailla, esimerkiksi äijä, ka (ankka), vauva. Kovastihan tyyppi puhua papattaa ja ymmärtää selkeästi jo paremmin puhettakin. Kovasti siis ollaan siirtymässä vauva-ajan ohi kohti taapero-aikakautta.

/Edit. Pakko vielä lisätä, että poika on nyt noin kuukauden verran ajellut brion puisella formulalla pitkin kämppää samalla päristellen suullaan prumpruuum.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun, jos jätät kommentin vierailustasi!