maanantai 20. toukokuuta 2013

Erävoitto

Äiti voitti lapsen tässä uniasiassa. Toivottavasti en nyt pilaa kaikkea hehkuttamalla täällä. Yösyöttöjen lopettaminen oli meidän avain nukuttuihin öihin. Ei nyt tietenkään vieläkään voi sanoa, että poika vetelis unia yhteensoittoon kasista kasiin, mutta huimaa edistystä on tapahtunut.

Unille mennään nykyään 20-21 (riippuen vähän päivän sisällöstä) ja lapsi nukahtaa imetyksen jälkeen meidän sänkyyn meidän väliin. Siitä sitten nostan nukkuvan pojan omaan sänkyynsä. Parhaana yönä, mikä oli la-su välinen yö, kävin laittamassa tutin muistaakseni kaksi kertaa takaisin suuhun ja poika heräsi kaipaamaan maitoa puoli kuudelta aamulla. Aika mieletöntä!

Mä olen pitänyt aamutissuttelulle kello-rajaa, eli kuuden jälkeen voidaan ottaa hyvillä mielin huikat maitoa. Välillä tyyppi jatkaa siitä vielä unia ja välillä sitten noustaan ylös. Päiväunet on kyllä huonontunut melkosesti tän yönukkumisen myötä, mutta tiettekö, ei kyllä haittaa yhtään. Mä oon vaan niin ilonen.

2 kommenttia:

  1. Onnittelut! Toivottavasti jatkuu hyvin ja kiva myöhemmin kuulla miten etenee. Ehkä yritän samaa meillä (9kk), mutta en ihan vielä (jaksa). Nelisen kertaa heräilee joka edistystä aiempaan. -Heidi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Itekin lykkäsin tätä imetyksen lopetusta näin pitkään, kun tuntui etten yksinkertaisesti jaksa. Onneksi kaivoin kuitenkin jostain sen jaksamisen, sillä palkinto on huikea. Vaikka välillä yöllä käynkin laittamassa tutin takaisin suuhun, se on niin mitätön juttu aiempaan verrattuna. Toivottavasti sielläkin uniasiat jatkavat paranemistaan!

      Poista

Ilahdun, jos jätät kommentin vierailustasi!