keskiviikko 7. joulukuuta 2011

Josko nyt tai ei ehkä kuitenkaan.

Onko tissit kipeät? Onko nippailuja, entäs finnit - miksei ne ole vielä putkahtanut naamaan? Tuntuu, että pää poksahtaa kohta kun koittaa näitä kaikkia tuntemuksia ja tuntemattomuuksia tulkita. Voisko sitä vaan kytkeä aivoista jonkun nappulan off-asentoon loppukierron ajaksi, sillä rehellisesti sanottuna onhan tää nyt ihan älytöntä pähkäilyä.

Kyllä se testi tai ne alkavat kuukautiset varmaan sitten kertoo olenko raskaana vai en. Tuskin on kamalan tarpeellista näitä kehon mukamas "viestejä" tulkita tämän parisen viikkoa ovulaation (jota en edes pongannut) jälkeen.

Joka toinen hetki sitä unelmoi siitä plussasta testissä ja vauvasta masussa, ja seuraavalla hetkellä sitä koittaakin palata maan pinnalle ja miettiä, että miksi se nytkään tärppäisi. Okei clomit on apuna, mutta mikä todennäköisyys, että ekalla clomikierrolla tärppäisi? Joku 0,0001%? Sehän onkin ihan järisyttävä todennäköisyys, täytyy varmaan jo alkaa suunnittella tulevaa, koska jos ei suunnittele kaikkea valmiiksi mitäs siitä sitten muka tulis?

Miten tässä näin kävi, että lapsettomuus valtasi mun/meidän elämän eikä anna sitä takaisin?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun, jos jätät kommentin vierailustasi!