keskiviikko 21. joulukuuta 2011

Rv5 ja joulu

Voin kertoa, että jumppaan meno näin alkuraskaudesta ei ole yhtään hyvä idea. Tissit oli niin kipeät, että kaikki käsien liikkeet ja hypähdykset olivat melkoista tuskaa. Harkitsin jopa kesken kaiken pois lähtemistä, mutta päätin kuitenkin kärsiä ja tehdä puolella teholla. MUTTA en tosiaankaan valita vaan kärsin mielelläni tissikivuista ja jätän jumpat nyt alkuun vähemmälle. :)

Etova olo on löytänyt myöskin luokseni ja hammaspesu on vakkari yökkäysrefleksin aiheuttaja ja toinen on syömättömyys. Ruokaa pitäisi olla koko ajan lähellä, että voisi mussuttaa tasaiseen tahtiin jotakin. Saas nähdä pääseekö tässä vielä ihan tosi toimiinkin eli oksentamaan. :D Sen voisin kyllä skipata ihan suosiolla!

Joulu on jo ihan ovella. Lahjat on ostettu ja pitäisi alkaa paketoimaan niitä. Tänäkin vuonna innostuin lahjojen ostosta ja budjetit paukkui mukavasti. Onneksi sentään ei vielä tarvitse itse tehdä jouluruokia, joten säästän sitten niissä. :) Kai tästä voisi itsekin vetäytyä takavasemmalle ja jättää kirjoittelut joulun ajaksi, toivottelenkin siis kaikille IHANAA JOULUA!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun, jos jätät kommentin vierailustasi!