maanantai 19. joulukuuta 2011

Salailu

Miten kukaan ikinä pystyy salaamaan raskautensa ensimmäisen kolmanneksen ajan?! Näin tänään pitkästä aikaa vanhan ystäväni ja menimme syömään. Kun tarjoilija tuli kysymään mitä otamme juotavaksi ystäväni pyysi valkoviiniä...samalla tajusin, että helvetti mitä minä nyt sitten tilaan etten heti herätä epäilyksiä. Kokista, vichyä, viiniä myös?! Menin niin lukkoon, että tilasin viiniä pienimmän mahdollisen määrän ja ajattelin, että jos ystäväni käy vaikka vessassa kippaan ne viinit johonkin ruukkuun. Tilauksemme jälkeen ystäväni totesi, että no ainakaan kumpikaan meistä ei ole raskaana! Jepjep tähän koitin hymyillä hyvin vakuuttavasti.

Tietenkään ystävälleni ei tullut vessahätää missään kohtaa ja sain pyöritellä sitä viiniä siinä lasissa koko parin tunnin ajan. Päätin sitten kostuttaa vähän huuliani ja todeta, että onpas pahaa ja viikonloppu varmaan verottaa ettei oikein maistu. Mietin kyllä jälkeen päin, että sanoin ystävälleni myös etten tehnyt viikonloppuna mitään. Heh aikamoisen sepustuksen kehittelin, joten saa nähdä uskoiko hän sanaakaan. :D

Tässä kohdin ei vain haluaisi kertoa vielä kenellekään raskaudesta kun ei itsekään tiedä mitään varmaa ja kun kyseessä on ihminen jota näen melko harvoin enkä siis muutenkaan olisi hänelle asiasta ensimmäisenä kertomassa. Miten muut selviää tällaisista tilanteista? En taida muutamaan viikkoon käydä missään mistä voi joutua tilaamaan jotain alkoholipitoista.

1 kommentti:

  1. Itse juon niin harvoin alkoholia muutenkin (esim. viinit on pahanmakusia, hyy!), ettei kukaan ihmettelisi. :) Tietysti sitten jos olisi joku erikoisempi tilaisuus, missä tyyliin kaikki juo, niin joku voisi hieman ihmetellä... Kun silloin yhden ainoan kerran olin raskaana hetken aikaa vapun aikoihin, niin jätin vain menemättä yliopiston wapputapahtumiin, ettei vahingossakaan tarvitse kenellekään mtn selitellä.

    VastaaPoista

Ilahdun, jos jätät kommentin vierailustasi!