lauantai 10. joulukuuta 2011

Pettymys

Lauantain kunniaksi on alkanut tulemaan kuukautisia edeltäviä oloja, kuten jalkasärkyä ja alavatsan kipuja. Tässä se taisi sitten olla tämän kierron osalta. Ei ollut apuja kolmesta munarakkulastakaan... Laitoin jo pari siideriäkin jääkaappiin. Tuntuu nimittäin sille, että tähän ketutukseen voisin pari juodakin.

Mitään testejä en edes viitsi tuhlata kun olot antaa sen verran hyvin osviittaa siitä mitä tuleman pitää. Kai sitä maanantaina pääsee taas varailemaan uutta aikaa seurantaultraan. Sama pettynyt olo taas niin kuin joka ikinen kerta kun on nämä samat tuntemukset tulleet. Nyt vaan odotellaan vuodon alkamista, jipii!

2 kommenttia:

  1. Höh. :(
    Mutta ei saa silti toivoa menettää, kun vuoto ei vielä ole alkanut tai testistä ei oo negaa testattuna. ;) Mutta jos menkat alkaa (tai on tässä päivän aikana alkanut), niin toivotaan, että meillä molemmilla 2. clomikierto tuo sen plussan! Mullahan ei tässä kierrossa seurantaultraa ole, joten ei voi kuin vain toivoa parasta.

    VastaaPoista
  2. Ei ole vielä vuoto alkanut, mutta veikkaan että kohta alkaa. Ja toivotaan, että toi toinen clomikierto tois sen pienen ihmeen meille molemmille. :) Mullahan on seurantaultra vaan sen takia kun joudun puolittaan sen clomiannostuksen, niin tsekataan että se sitten toimii.

    VastaaPoista

Ilahdun, jos jätät kommentin vierailustasi!