torstai 8. joulukuuta 2011

Tänään

Aloin vakavissani miettiä, että menisin kokeilemaan akupunktiota. Muistelisin, että olen jostain lukenut siitä saattavan ehkä mahdollisesti olla jotain apua?! Kuka tietää... Löysin kuitenkin nopeasti netistä paikan joka on lähellä ja klinikkaa pitävä kiinalainen nainen on erikoistunut mm. lapsettomuuteen. Hänellä näytti olevan tutkinnot niin perinteisestä kiinalaisesta lääketieteestä kuin länsimaalaisestakin. Onko kenelläkään akupunktiosta kokemuksia tähän lapsettomuuteen liittyen?

Itse en oikein tiedä mitä siitä ajattelen, mutta ei kai se kokeilu ole mistään tai keneltäkään pois. Jos sitä edes rentoutuisi hetkeksi ja unohtaisi kaiken muun, olisi se varmasti rahojen väärti. Tietenkään ei haittaisi jos se vaikka saisi mut superhedelmälliseksi ja pamahtaisin heti raskaaksi, mutta sitä en nyt ehkä kuitenkaan usko.

4 kommenttia:

 1. Ota vaan oikeat ja plasebo vaikutukset kaikki vastaan, tässä pelissä kaikki on sallittua. Kerrothan sitten kuulumisia, jos akuun päädyt, itse ajattelin tammikuussa mennä.

  Valitsemani kiinalaisen lääketieteen edustaja toivo soittoa kuukautisten alettua, hän olisi hoidon halunnut ajoittaa KP 8 tai 9. Kierron alussa olisi pitänyt myös jotakin yrttisekoitusta nauttia.

  Työterveyshoitajamme suositteli tätä kyseistä lääkäriä helsingistä lapsettomuuteen liittyen

  http://www.kiinalainenakupunktio.com/yulan.php

  VastaaPoista
 2. Heh alkoi hymyilyttämään kun näin tuon linkin tuossa lopussa..itse nimittäin päädyin juuri kyseisille sivuille ja ajattelin kokeilla tuota samaa paikkaa. Lääkäri vaikutti asiansa osaavalta ainakin noiden sivujen perusteella ja ilmeisesti muutenkin kun kerta häntä sinulle suositeltiin.

  Meinasin itsekin tarttua toimeen tammikuussa, joten hyvä tietää, että sinne pitää sitten soitella heti kun kuukautiset alkaa. Puhuuko tuo lääkäri suomea vai englantia? Kerro sinäkin kokemuksistasi jos tuonne ehdit ennen minua, niin tietää sitten vähän mitä odottaa.

  VastaaPoista
 3. Aika hauska juttu! :)

  Lääkäri puhui ihan hyvää suomea. Mutta sinähän et nyt taida tätä tarvitakaan.. Onnea kovasti!

  VastaaPoista
 4. Toivotaan, ettei tartte enää tätä vaihtoehtoa ainakaan tällä erää miettiä. Ja kiitos onnitteluista! :)

  VastaaPoista

Ilahdun, jos jätät kommentin vierailustasi!