torstai 29. joulukuuta 2011

Rv6 ja migreenin kakkiainen

Pelkkää odotteluahan tämä alkuraskaus on. Raskausviikko kutosen kunniaksi eilen aamulla iski migreeni joka ei meinaa luovuttaa millään. Panadol ei paljon auta ja soittelin jo neuvolaankin apuja. Lääkäri neuvoi vaan ottamaan kaksi pandolia kolme kertaa päivässä, no sillä mennään sitten. Kumpa huomenna olisi jo parempi päivä päänsäryn suhteen.

Raskausoireita ei ole juurikaan ollut/tullut. Rinnat on arat ja siinäpä se suurin piirtein sitten onkin, mutta hyvä näin jos vaan masussa kaikki on kunnossa. Neuvola ja varhaisultra ovat vihdoinkin ensi viikolla, onneksi joulu ja nyt tämä uusi vuosi vähän nopeuttavat ajan kulumista.

Kovasti odotan, että masu kasvaisi ja ensimmäinen kolmannes olisi ohi ja voisi olla avoimempi tästä raskaudesta. Kerroimme jouluna äidilleni ja siskolleni raskaudesta ja heidän reaktionsa olivat <3. Molemmat ovat tienneet toiveista ja hoitojen aloitteluista ja oli ihana kertoa vihdoin hyviä uutisia. Muille kerromme myöhemmin, kun nyt ensin varmistuu, että masussa on oikeasti joku elossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun, jos jätät kommentin vierailustasi!