torstai 12. huhtikuuta 2012

Liitoskipuja

Jep, tähän asti kun on mennyt niin mukavan vaivattomasti niin tietenkin lauantaina iski melkoiset liitoskivut. Käveleminen ja istuminen oli yhtä tuskaa, tuntui kun joku olisi puukolla iskenyt oikealle puolelle vatsaa jalkaa nostaessa. Tuli jo soiteltua naistenklinikallekin, kun kivut niin yllättäen alkoi eikä näin esikoista odottaessa tiedä mikä mistäkin johtuu ja kuuluuko ne tähän samaan pakettiin. Onneksi kuitenkin tässä on nyt jo ollut pari kivutonta päivää ja olen voinut touhuskella ihan normaalisti.

Masu on taas kasvanut ja mietin, että voisin ottaa siitä kuvan ja laittaa tännekin ihmeteltäväksi. Painoa en ole nyt ehtinyt oikein tarkkailla, mutta luulenpa, että kilojakin on tullut. Huomenna olisikin neuvola jossa viimeistään painokin selviää.

Potkut sen kuin tuntuvat vaan voimakkaampina ja välillä masu on ihan toispuoleinen kun hippuli möyryää ja hakee asentoa. Toisinaan tulee kauhea paineen tunne ja masu menee kovaksi siltä kohdalta missä pikku herra päättää olla, hetken häntä saa aina silitellä ennen kuin taas huitaisee jonnekin syvemmälle. Aika ihana murunen tuo hippuli. <3

möhis ja hippuli rv21+2

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun, jos jätät kommentin vierailustasi!