tiistai 6. marraskuuta 2012

Huolestunut äiti

Onko normaalia, että poika vähentää yht'äkkiä syömistä melkoisesti ja silloinkin kun syö saa ihmeellisiä itkukohtauksia, ihan kuin masuun sattuisi syödessä? Lisäksi hän puklailee paksua maitolimaa ja yskii paljon. Kuulostaa aina välillä siltä kuin jotain nousisi kurkkuun, mutta hän nielaisee sen takaisin alas. Lisäksi kuolaa tulee ihan hirveästi.

Ajattelin kysellä olisiko täällä joku törmännyt vastaavaan? Tämä alkoi eilen illalla ja olen vähän huolissani. Luonnollisesti otan lääkäriin yhteyttä, jos tilanne jatkuu tai poika näyttää muuten kärsivältä. Lueskelin kuitenkin netistä, että hampaiden tuloon voi liittyä ruokahaluttomuutta ja itkuisuutta ja menisihän tuo kuolauskin sen piikkiin. Tiedä sitten onko tämä nyt sitten juuri sitä vai jotain muuta..

2 kommenttia:

  1. Meidän poikanen on koko ajan ollut aika kova puklailemaan ja ruokaa pukkaa ylöspäin ja poika nielee sen usein takaisin. Nyt muutama viikko takaperin kuolaaminen alkoi ja tuntuu että se lisääntyy päivä päivältä. En ole osannut olla huolissani. Pojalla on nyrkit koko ajan suussaan niin aattelin että kuolaaminen liittyisi siihen. Paljonhan kuuluu olevan sitä refluksia.

    Jos poika on selkeästi kipeä ja puklailu haittaa syömistä tai nukkumista niin kannattaahan sitä selvittää vaikka neuvolan kautta. Jään kuulolle ..

    VastaaPoista
  2. Tänään meilläkin jo taas ruoka maistuu normaalisti eli mikä lie tilapäinen ruokalakko eilen olikaan. Tosin vieläkin alkaa välillä itkettämään kesken ruokailun.. Voisikos olla kuitenkin ne hampit mitkä jo nyt kiukuttaa?

    VastaaPoista

Ilahdun, jos jätät kommentin vierailustasi!