maanantai 7. marraskuuta 2011

Blogi

En ole ikinä aiemmin kirjoittanut omaa blogia tai muutenkaan osallistunut netissä mihinkään keskusteluihin. Nyt kuitenkin päätin uskaltautua testaamaan, sillä ajatus muhi päässäni tovin enkä päässyt siitä eroon. En siis oikeastaan ole varma miten mikään toimii tai mitä haluan kirjoittaa tai kiinnostaako ketään edes lukea lätinöitäni, mutta päätin silti yrittää.

Alkuun voisin varmasti kertoa jotain itsestäni ja mistä ajattelin kirjoittaa, vaikka ehkä blogin nimikin jo antaa aihepiiristä melko hyvän kuvan. :) Olen siis 27-vuotias nainen ja asun avoliitossa. Perheeseen kuuluu myös pari koiran pallukkaa. Olemme olleet yhdessä ukkelini kanssa jo tovin, eli reilun 8 vuotta. Jo jokin aika sitten alkoi tuntumaan, että aika sekä me itse olisimme kypsiä myös lapselle.

Olen aina tiennyt, että haluan lapsia, ehkä kaksi tai kolme. Puolitoista vuotta sitten päätimme jättää ehkäisyn ja toivoa parasta. Tässä siis olemme, edelleen lapsettomia, mutta ei suinkaan toivottomia. Usko omaan yhteiseen lapseen elää vahvana; kyllä mekin vielä joku päivä se toinenkin viiva siihen testiin saadaan. Lapsettomuustutkimukset on aloitettu ja ihan hyvin mielin niidenkin suhteen edetään. Näin alkuun yritetään clomeilla, joita en valitettavasti ole kiertojeni epäsäännöllisyyden takia vielä päässyt aloittamaan. Toivottavasti kuitenkin seuraavassa kierrossa saataisiin nekin avuksi.

Tässä tälläinen alku "avautuminen". Luulen, että jatkoa tulee piankin, kunhan vain vauhtiin pääsen. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun, jos jätät kommentin vierailustasi!