lauantai 12. marraskuuta 2011

Perjantaista selvitty

Jes, ainakaan ne menkat ei alkanut eilen! Aika pienessä on ilot tämänkin asian suhteen nykyään..toki toivon ettei ne alkaisi ollenkaan ja olisin raskaana, mutta suurempi riski on kuitenkin siinä ettei ne ala, mutta en ole kuitenkaan raskaana.

Eilen töissä työkaverini, kolmen lapsen äiti +50 v nainen taas onnistui töksäyttämään tästä lapsi-asiasta, kesken mukavan jutustelun. En siis ole töissä kertonut mitään koko yrityksestä enkä aiokaan vaikka noissa tutkimuksissa joutuukin käymään. Mutta siis tämä nainen sanoi minulle ja toiselle minun ikäiselle nuorelle naiselle, että miks ihmeessä, ette tee niitä lapsia jo?! Hän ainakin tiesi jo heti, että haluaa lapsia ja oli itsestään selvää, että niitä tehdään nuorena. Jaa mitäs siihen sitten vastaat, kun en ajatellut alkaa mitään totuuksia laukomaan. Olinkin sitten vaan ihan hiljaa silmät ja suu pyöreenä. Onneksi tämä toinen nuorempi työkaverini sitten vain sanoi ettei ole vielä valmis hankkimaan lapsia ja, että eihän niitä nyt vain tuosta noin TEHDÄ.

Tiedän ettei ihmiset tuollaisia kommentteja loukatakseen lauo, mutta voisiko kuitenkin vähän miettiä miten asiat muotoilee. Jälkeenpäin mietin, että olisi ollut kiva laukoa jotain takaisin, mutta en kyllä vieläkään keksi mitä olisin voinut sanoa, kun en kuitenkaan halua paljastaa, että kyllähän tässä asian eteen ollaan puhistu jo sen puolitoista vuotta.

Ihanaa kuitenkin kun on viikonloppu ja meidän iloksi tulee kolme vuotias kummityttömme yökylään. Yksi asia on kyllä ainakin varma, ettei tänä viikonloppuna pahemmin sohvalla makoilla. Pikkuneiti kun on hyperaktiivinen ja haluaa leikkiä koko ajan. Lähdenkin tästä nyt valmistautumaan tulevaan koitokseen.. ;) Oikein mukavaa viikonloppua kaikille!

2 kommenttia:

  1. Joo, joskus nuo kommentit on vähän tylyjä ja jäävät ikävästi mieleen, mutta eiväthän sanojat todennäköisesti tiedä että vastapuoli potee lapsettomuutta. Ilkeys ei ole se tarkoitus, vaikka sellainen jälkimaku jäisikin.

    Mä oon itse joskus ajatellu laittavani otollisen tilaisuuden tullen jauhot suuhun sanomalla suoraan että "yritetty on mutta eipä tule" - voi olla että ainakin ajattelemattomat kommentoinnit loppuu kyseisen lipsautuksen tehneeltä tuohon vastaukseen. Tai sit pitää vaan jatkaa perinteisellä "oishan se kiva joskus, mutta ehkei ihan vielä" -linjalla...

    VastaaPoista
  2. Joo näinhän se on, kun oiskin tosiaan joskus pokkaa vaan sanoa jotain tuon tyylistä kyselijöille. Ja toisaalta miksipä ei voisi vastata suoraan, jos kerta toisella on pokkaa kysellä noinkin henkilökohtaisesta asiasta tuolla lailla.

    VastaaPoista

Ilahdun, jos jätät kommentin vierailustasi!