lauantai 26. marraskuuta 2011

Seurantaultra

Eilen kävin siis clomien seurantaultrassa ja lääkärin mukaan nuo näköhäiriöt eivät olleet huolestuttavia kun menivät nopeasti ohi ja niitä ilmenee kuulemma yhdellä sadasta eli ovat yleisiäkin. Voin siis lääkärin mukaan jatkaa niiden popsimista seuraavissakin kierroissa.

No mutta sitten löydöksiin...eilen oli siis kp10 ja sieltä löytyi kolme munarakkulaa kooltaan 14, 15 ja 19mm. Hui! Clomit siis ainakin toimii minulla ja ensi kiertoon pitäisi puolittaa annos. Lääkäri ei antanut ehdotonta yrityskieltoa, mutta tuumaili vähän että voitaisiin pitää yritystauko tässä kierrossa, sillä kaksos tai kolmos raskaudelle on todennäköisyys kasvanut 10-15%.

Me sitten ton miehen kanssa ite vaan pohdittiin, että jos ylipäänsä todennäkösyys raskaudelle on sen 20% per yrityskerta ja siitä sitten kaksosille tai kolmosille ois sen 10-15% niin ei se nyt kauhean todennäköistä ole. Ajateltiin nyt yrittää siis kaikesta huolimatta, kun olisi niin supermasentavaa tietää ettei tässä kierrossa ole mahdollisuuksia lainkaan ja odotuksen odotus jatkuisi takuu varmasti.

Kauheasti kiinnostaisi kuulla millaisia tuloksia muut ovat saaneet clomeilla ja miten lääkärit ovat suhtautuneet jos munarakkuloita onkin ollut kehitteillä enemmän kuin yksi?

Itse pidän todennäköisenä, että tuo isoin munis irtoaa nyt tässä ihan juuri eikä nuo kaksi pienempää ole vielä ehtinyt kasvaa tarpeeksi, mutta ai kauhea kuinka paljon jänskättää kun tietää, että ainakin tässä kierrossa on taas mahikset. Täytyykin siis varmaan viettää viikonloppu vällyjen välissä ja toivoa, että meidän vuoro koittaisi nyt!

5 kommenttia:

 1. Ensimmäisen clomikierron aikana minulla oli kp 13 ainoa kehittynyt folli 18mm, siitä meni vielä luultavammin 3 päivää ovikseen. Ei oireita, mutta ei tehonnutkaan minulla niin hyvin. Minulla normaalisti kierto 27-33 päivää.

  Jos minulla clomeilla jatketaan, niin luulen, että annosta minulla nostetaan.

  VastaaPoista
 2. Mulla oli 50mg annostuksella kp:nä 12 tosiaan yksi johtofolli, kooltaan 16mm. Ovistestien ja oireiden perusteella irtosi siitä 5 päivän päästä (vaikka lääkäri puhui kahdesta tai kolmesta päivästä :F).

  Toivottavasti ei seuraavissakaan kierroissa (jos sellaisia tulee; toivottavasti tietysti ei!) enempää kuin yksi kypsy, kun ei edes sitä seurantaultraa enää sitten ole. Kaksosetkin ois jo vähän epämieluisampi vaihtoehto, mutta toki niitäkin ilolla alkaisin odottamaan.

  Eihän tuo tietysti ylisuuri riski ole, mutta enpä tiedä, mitä itse tekisin.
  Toivotaan, että teillä 1 (tai enintään 2) hedelmöittyisi ja kaikki menisi hyvin. :)

  VastaaPoista
 3. Eli ilmeisesti mulla siis oli aika hyvä vaste tuolle annostukselle 1tbl päivässä. Ens kierrossa sitten puolikas tabletti päivässä, mutta toivottavasti ei tarttis sinne asti mennä.

  Mulla tosissaan kierto ollut 24-65 päivää, et ainakaan en ole joka kierrossa ovuloinut. Tästä kierrosta nyt kuitenkin tulee varmasti lyhyen puoleinen, kun kerta toi folli oli jo eilen sen 19mm.

  Toivottavasti teilläkin tärppäisi nopeasti! :)

  VastaaPoista
 4. Kiva lukea Clomi-juttujasi nyt kun itsellä on sama lääkitys!
  Jännittelen täällä ekan napin naamaan laitettuani että ilmeneekö oireita... :-/

  VastaaPoista
 5. Pitipä ihan itsekin lukaista, että mitä sitä päässä tuolloin pyöri. Toivotaan, että sinullakin vaste olisi hyvä ja teidänkin piina saataisiin noilla clomeilla päätökseen. Tsemppiä hirmuisesti tähän kiertoon! :)

  VastaaPoista

Ilahdun, jos jätät kommentin vierailustasi!