keskiviikko 23. marraskuuta 2011

Haittavaikutukset

Clomit on nyt syöty tältä kierrolta ja oikein mitään sivuoireita ei tullut, KUNNES tänään sitten onkin ollut näön kanssa ongelmia.. Tänään jumpassakin oli mielenkiintoista kun kesken kaiken kaikki meni ihan sumeaksi ja en siis tarkoita mitään pyörrytys-sumeutta vaan en nähnyt selvästi hetkeen ja sitten se helpotti. Lisäksi aamulla iski elohiiri oikean silmän alaluomeen ja siinä sivussa oikean silmän näkö aina välillä sumeni. Toivottavasti tämä ei nyt pidempään jatku eikä tule muitakaan oireita.

Ai niin toinen ärsyttävä "ongelma" on nää FINNIT! Mulla ei ole ikuna ollut finnejä aiemmin ja iho on aina ollut tosi hyvässä kunnossa ja nyt sitten tämän pienen vauvaprojektin aikana noita finnejä on pompsahdellut pitkin naamaa ja selkää. On se kiva nyt 27-vuotiaana elää jotain murrosikää tällä saralla.

Onneks noista kumpikaan nyt ei ole mitenkään suuria ongelmia, lähinnä vaan ärsyttäviä.

4 kommenttia:

 1. Näköhäiriöiden ilmaantuessa Clomit pitää lopettaa heti! Soita ne määränneelle lääkärille!

  VastaaPoista
 2. Mäkin tässä olin kommentoimassa, että näköhäiriöistä kyllä soittaisin lääkärille, koska voipi olla, ettet enää seuraavissa kierroissa saa käyttää... Pakkausselosteessa todetaan, että "Näköhäiriöitä voi esiintyä harvoissa tapauksissa, ja lääkitys tulee silloin lopettaa. "

  Toivottavasti tämä kierto teillä toisi sen plussan. Ja finnit - ne on tosiaan raivostuttavia (nimim. kaksi vuotta aknenaamainen).

  VastaaPoista
 3. Hmm..koitin eilen kännykällä lukee tota Clomien tuoteselostetta ja luin näköjään väärästä kohdasta kun katoin vaan haittavaikutukset ja siinä oli mainittu näköhäiriöt, mut ei mitään muuta. Mun rento asenne taitaa olla jo vähän liiankin rento. :D

  No huomenna mulla on seurantaultra niin kyselen sit sieltä tarkemmin tosta pikkusesta ongelmasta. Tänään ei kyllä enää ole ollut kun kerran vähän nykimistä silmäluomessa...

  Toivon kyllä, että saatais koko homma pakettiin finneineen vauvoineen tässä kierrossa.

  VastaaPoista
 4. Kerrohan lääkärikäynnin kuulumisia, kun ehdit. :)

  VastaaPoista

Ilahdun, jos jätät kommentin vierailustasi!