sunnuntai 20. marraskuuta 2011

Sunnuntai

Viikonloppu se taas hujahti ja olen nyt siis kolme päivää syönyt clomeja. Mitään sivuoireita en ole ainakaan vielä huomannut ja toivottavasti en huomaakkaan. Ois se vaan niin ihanaa jos nämä nyt antais sen tarvittavan avun ja olisi oma vauva jo ensi syksynä sylissä. Aika näyttää tuttuun tapaansa miten tässä käy.

Hyvät fiilikset on säilynyt edelleen ja koitan ottaa tämänkin kierron rennommin. Ei kai tässä kauhealla asian stressaamisella ketään auta. Toivon kuitenkin, että tämä yk 16 olisi se ratkaiseva ja päästäisiin vihdoinkin eroon tästä odotuksen odotuksesta.

Olen nyt alkanut syömään foolihappoa ja D-vitamiinia säännöllisesti joka päivä, en kyllä tiedä onko niistä tähän itse pääasiaan apuja, mutta jos nyt vaikka olisin edes pirteämpi kun vitamiinit on jokseenkin kunnossa. Itseasiassa oma äitini patisti syömään tuota foolihappoa. :D Hän siis tietää meidän yrityksestä ja oli vakuuttunut, että sitäkin kannattaa kokeilla. Itse en kyllä ole sen hyötyihin sen kummemmin perehtynyt...

Seurantaultra olisi siis perjantaina ohjelmassa saas nähdä miltä silloin näyttää. Nyt ei muuta kuin uutta viikkoa kohti. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun, jos jätät kommentin vierailustasi!