keskiviikko 16. marraskuuta 2011

Kp1

No niin tämä surkean kuuluisa päivä on täällä taas, nyt tosin ilman pettymystä tai mitään suurempia tunteen purkauksia. Olin näköjään hyvin suojellut itseäni tuolla seesteisellä ololla kierron loppupäivinä ja uuteen yrityskertaan lähteminen ei tunnu ollenkaan niin pahalta kuin normaalisti.

Tänään sain soitettua vielä ajan seurantaultraankin, jotta voin aloittaa clomien popsimisen perjantaina. Saapa nähdä miten ne vaikuttavat vai vaikuttavatko ollenkaan, pitää taas yrittää pitää jalat tukevasti maassa ja keskittyä kaikkiin positiivisiin asioihin ympärilläni. Onneksi niitä hyviä asioitakin on monia joista voi olla onnellinen, täytyy vaan koittaa muistuttaa niistä itseä vähän useammin ettei pääse synkistelyvaihe päälle.

Vähän kyllä jänskättää, että voisinko kuulua siihen x määrään ihmisiä joille clomeista voisi olla apua. En kyllä tiedä mitkä todennäköisyydet siinä olisi, jos kerta muutenkin kuulumme siihen alle 10% joukkoon pareista, jotka ei onnistu ensimmäisenä vuotena tulemaan raskaiksi. :D Tilastot eivät siis taida olla meidän puolella... positiivista virettä en silti aio heittää menemään, vaan kyllä sitä jumaliste mekin vielä raskaaksi tullaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun, jos jätät kommentin vierailustasi!